Groene Daken

Groene Daken

Groendaken of tuindaken dragen bij aan een beter milieu en leefomgeving. Er zijn vele mogelijkheden voor de aanleg, denk aan sedumplantjes, helmgrassen, bomen en planten of een combinatie van beide. Als mensen uitkijken op een groendak worden de meeste er vrolijk van, zeker als de vlinders, bijen en vogels erop neerstrijken.

Echter als dit soort daken lekken is de lekkage moeilijk te traceren zeker als er verkeerde keuzes zijn gemaakt. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken voor het materiaal en dakbedekking systeem. Door onze onafhankelijke en jarenlange ervaring met diversen systemen en materialen hebben wij voldoende kennis in huis om u vakkundig te kunnen adviseren en te behoeden voor problemen.

Groen(tuin)daken zorgen onder andere voor:
opvang van fijnstoffen,
waterbuffering
hebben een isolerende werking
dragen bij aan een beter milieu
en zijn esthetisch
Betere flora en founa
Bij de aanleg van groen(tuin)daken dient men rekening te houden met:
de onderconstructie
de ondergrond
Levensduur dakbedekking & toe te passen dakbedekkings-systeem
type dakbedekking
situatie
onderhoud is noodzakelijk
Groendak onderhouden
Om ervoor te zorgen dat onkruid geen kans krijgt en het groendak voldoende voeding heeft is regelmatig onderhoud aan uw groendak belangrijk. Regelmatig bemesten zorgt ervoor dat het groendak gezond blijft en mooi blijft bloeien. Het verwijderen van onkruid zorgt voor een net dak wat goed in balans is.

Meer informatie over Groen daken?   06-45918374