Vakkundig aanbrengen van
Bitumen Dakbedekkingen

Vakkundig aanbrengen van alle soorten dakbedekking. Reparatie, renovatie en nieuwbouw, wij staan meteen voor u klaar. En onze offertes hebben al velen versteld doen staan. Wij helpen u graag, en als het moet direct.
Gratis offerte aanvragen! Bel direct

Bitumen Dakbedekking, wie kent het niet. Het ligt op heel veel daken en wordt nog steeds erg veel toegepast. Meij Dakbedekkingen kan uw nieuwe dak voorzien van bitumen of uw oude bitumineuze dak renoveren. Bitumineuze dakbedekking is er in meerdere varianten, met verschillende eigenschappen. Ook zijn er meerdere kleuren mogelijk. Wanneer u interesse heeft kunt u het beste contact opnemen voor uitgebreide informatie en een vrijblijvende offerte.

Meij Dakbedekkingen

De voor en nadelen van Bitumen Dakbedekking.

Wat zijn de voor en nadelen van bitumen dakbedekking.

De voordelen van bitumen dakbedekking zijn:

  • Duurzaam
  • Eenvoudige verwerking
  • Uitstekende hechting
  • UV bestendig (gemodificeerde bitumen)

De Nadelen van bitumen dakbedekking zijn:

  • Brandbaarheid
  • Levensduur is afhankelijk van het type dakbedekking, systeem, onderconstructie en toepassing
  • De toepassing wordt bepaald naar aanleiding van een Dakinspectie

Meij Dakbedekkingen is sinds 2005 gespecialiseerd in bitumen dakbedekkingen. U kunt dus goed bij ons terecht om uw dak te laten bedekken met een bitumen dakbedekking. Tevens verzorgen wij het dakonderhoud, dat regelmatig gepleegd dient te worden. Wij stellen dan een inspectierapport op, waardoor u op de hoogte wordt gehouden van de actuele stand van het dak. Als u bij ons een dakonderhoudscontract afsluit, wordt u automatisch gebeld voor een afspraak en heeft u geen omkijken meer naar uw dak.
Contact opnemen

Uw dak laten vernieuwen met bitumen dakbedekking?

Wacht hier dan niet te lang mee! Of het nu gaat nieuwbouw of renovatie. Meij Dakbedekkingen helpt u graag mee met een waterdichte oplossing!

Meer weten over de diensten van Meij Dakbedekkingen? Vul het formulier voor meer informatie!