Vakkundig aanbrengen
van PVC Zwembad folie.

Is uw zwembad toe aan renovatie of wilt u een nieuw zwembad aanleggen? Wellicht bent u al zover en bent u alleen nog maar op zoek naar de zwembadfolie voor de bekleding van uw zwembad. Meij Dakbedekkingen is gespecialiseerd in het bekleden van zwembaden. Onze ruime ervaring heeft al vele mooie projecten opgeleverd.
Gratis offerte aanvragen! Bel direct

Meij Dakbedekkingen

Wij werken alleen met de beste kwaliteit PVC

Wij gebruiken alleen maar hoogwaardige materialen. Zo gebruiken wij voor zwembaden het zwembadfolie Renolit Alkorplan 2000. Dat is één van de beste zwembadfolies die er op dit moment zijn te verkrijgen. Wij werken voor particulieren en Gemeenten en hebben inmiddels diverse buiten- en binnenzwembaden gerealiseerd. Wij bieden 10 jaar garantie op materialen en werkzaamheden door ons uitgevoerd.


Een grote reden dat mensen voor deze zwembad folie kiezen is omdat het in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het laten leggen is echter wel prijzig, dit heeft er mee te maken dat het een arbeidsintensieve klus is.
Contact opnemen

Uw zwembad laten vernieuwen met zwembadfolie?

Wacht hier dan niet te lang mee! Of het nu gaat nieuwbouw of renovatie. Meij Dakbedekkingen helpt u graag mee met een waterdichte oplossing!

Meer weten over de diensten van Meij Dakbedekkingen? Vul het formulier voor meer informatie!