Vakkundig aanbrengen van
Dak shingles

Dakshingles zijn rotvrije, bitumineuze dakleien. Ze zijn de ideale dakbedekking voor hellende daken vanaf 15° en beschermen je dak tegen allerlei weersomstandigheden zoals felle regen, wind en vriestemperaturen.
Gratis offerte aanvragen! Bel direct

Dakshingles zijn lichte, bitumineuze dakleien. Ze zijn erg geschikt voor het waterdicht afwerken van hellende daken (carports, tuinhuizen, garages, dierenverblijven, prieeltjes, enz.) Dakshingles zijn erg populair onder doe-het-zelvers, omdat ze goedkoop zijn en makkelijk hanteerbaar. Met wat handigheid bekleed je er in een aantal uur een tuinhuis of dierenverblijf mee.

Meij Dakbedekkingen

Shingles Dakbedekking

De duurzaamheid, waterdichtheid en onderhoud dat nodig is voor de shingles is afhankelijk van welk soort materiaal de shingels op een dak gelegd worden. Ook de prijs is voor een groot deel afhankelijk van het materiaal dat gekozen wordt. Wat wel een groot voordeel is van deze dakbedekking is dat ze relatief gemakkelijk te leggen is.

Wanneer u deze dakbedekking dus zelf wilt leggen is dat goed mogelijk, dat bespaart uiteraard een hoop geld ten op zichtte van van een dakdekkersbedrijf inhuren. Hierbij dient wel gezegd te worden dat voorgaande bewering vooral telt voor tuinhuizen en terrasoverkappingen. Wanneer u het op woonhuis wilt leggen is het natuurlijk van groot belang dat de waterdichtheid gewaarborgd is, in dat geval dient u wellicht wel een professionele dakdekker in te schakelen.

Daarnaast zien shingles er over het algemeen heel erg fraai uit, dat is natuurlijk een persoonlijke kwestie maar juist omdat het “speels” gelegd wordt is het resultaat voor het oog vaak goed. Ook het feit dat het vele verschillende vormen, materialen en kleuren te verkrijgen is maakt de kans dat u er 1 naar uw smaak vindt behoorlijk groot.


Meij Dakbedekkingen is sinds 2005 gespecialiseerd in bitumen dakshingles. U kunt dus goed bij ons terecht om uw dak te laten bedekken met een shingles dakbedekking. Tevens verzorgen wij het dakonderhoud, dat regelmatig gepleegd dient te worden. Wij stellen dan een inspectierapport op, waardoor u op de hoogte wordt gehouden van de actuele stand van het dak. Als u bij ons een dakonderhoudscontract afsluit, wordt u automatisch gebeld voor een afspraak en heeft u geen omkijken meer naar uw dak.
Contact opnemen

Nieuwe shingles laten plaatsen op uw dak?

Wacht hier dan niet te lang mee! Of het nu gaat nieuwbouw of renovatie. Meij Dakbedekkingen helpt u graag mee met een waterdichte oplossing!

Meer weten over de diensten van Meij Dakbedekkingen? Vul het formulier voor meer informatie!