Meer over Meij Dakbedekkingen

Als dakdekkersbedrijf zetten we ons in om de beste methoden in de branche toe te passen. Dit stelt ons in staat om betaalbare diensten aan te bieden aan zowel zakelijke als particuliere klanten in heel Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring en toewijding hebben we een groot en deskundig team opgebouwd dat zich richt op het leveren van kwaliteit en tevredenheid bij elk project.
Gratis offerte aanvragen! Bel direct

Missie

Wij hebben de missie om de beste dak- en installatiespecialist te zijn in renovatie en onderhoud. Dat realiseren we door technisch en esthetisch hoge kwaliteit te leveren. We bieden u als opdrachtgever maatwerkoplossingen voor hoogwaardige renovatie en periodiek onderhoud. In een resultaatgerichte samenwerking (RGS) stemmen we de mogelijkheden af op uw behoeftes. Ons dynamische en adequate team neemt u zo de totale zorg voor uw project uit handen.

Doelstellingen

Een hoogwaardig eindresultaat voor onze opdrachtgevers; Een persoonlijke, flexibele en slagvaardige werkwijze die de kwaliteit van ons werk waarborgt; Een professionele en gestructureerde organisatie, zodat onze processen duidelijk zijn voor zowel onze opdrachtgevers als het eigen personeel; Maatschappelijk verantwoord ondernemen; Investeren en optimaliseren van ketensamenwerking / Resultaat Gericht Samenwerken (RGS); Investeren in medewerkers en een goede werksfeer.

Maatschappelijk verantwoord en resultaatgericht

Wij ondernemen op maatschappelijk verantwoordelijke wijze. Betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Daarnaast spelen we een actieve adviesrol, zowel voor onze opdrachtgevers als andere ketenpartners. Door een resultaatgerichte aanpak is de kwaliteit van ons werk op lange termijn gegarandeerd. Dit beperkt risico’s en kosten tot een minimum en zorgt voor een maximaal rendement op uw investeringen.

Persoonlijk, flexibel en slagvaardig

Bij ons vindt u alles onder één dak: dakbedekkingen, installatietechniek en onderhoud & beheer. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort en we hechten veel belang aan persoonlijk contact. U heeft bij ons altijd een vast aanspreekpunt met de vereiste zorg en aandacht voor vragen en wensen. We verdiepen ons in uw probleemstelling/project, verstaan ons vak als geen ander en indien nodig schakelen we snel tussen de verschillende disciplines. Zo vinden we altijd een passende oplossing, ook in complexe projecten.