Meij Dakbedekkingen
in Amsterdam

DAKINSPECTIE IN Amsterdam?
DOEN! HET IS GRATIS

100% vrijblijvend met gratis offerte op maat!


TIP

Bent u op zoek
naar een gespecialiseerde dakdekker in de regio Amsterdam en omgeving?

Met een uitgebreid team van dakexperts kunnen we snel ter plekke zijn om een dakinspectie
uit te voeren en een vrijblijvende offerte op maat te maken

Open en eerlijk in Communicatie

Bij Meij Dakbedekkingen wordt alles wat op papier staat ook daadwerkelijk uitgevoerd, zowel qua planning als technisch. We zijn open en eerlijk in onze communicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent en er geen misverstanden ontstaan.

Nauwkeurig & netjes werken

Meij Dakbedekkingen zorgt ervoor dat u tijdens de renovatie of reparatie van uw dak zo min mogelijk overlast ervaart. Wij zorgen ervoor dat alles weer netjes en opgeruimd is wanneer we de klus opleveren, zodat u geen extra schoonmaakwerk heeft.

Deskundigheid in Dakbedekking

Onze ervaren dakdekkers hebben diepgaande kennis van verschillende soorten dakbedekking, waaronder bitumen, EPDM en PVC. We bieden deskundig advies en passende oplossingen voor uw specifieke situatie, zodat u verzekerd bent van een duurzaam en betrouwbaar dak.

Meij Dakbedekkingen

Dakdekker in Amsterdam

Meij Dakbedekkingen heet u van harte welkom. Wij zijn de specialist in Amsterdam die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Wij brengen met onze kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, wij staan voor u klaar.
Schakel Meij Dakbedekkingen in Amsterdam vandaag nog in!

Met liefde bedekken wij uw daken met een waterdichte oplossing!

Dakdekker in Amsterdam nodig?

dakonderhoud

Dak inspectie & Dak onderhoud

Een dakinspectie is een belangrijk onderdeel van het reguliere dakonderhoud. Tijdens een dakinspectie controleert de vakman het hele dakoppervlak, eventuele dakramen en dakkapellen en lichtkoepels en de dakgoten...
Lees verder.

Uw dak laten renoveren

Dakrenovatie & Dak vernieuwing

Het dak van een woning is een essentieel onderdeel dat bescherming en comfort biedt. Na verloop van tijd kan het nodig zijn om het dak te renoveren of te vernieuwen. Hieronder kunt u lezen over de verschillende...
Lees verder.

bitumen dak reparatie

Dakreparatie & Lekkages

Is uw dak beschadigd en wilt u niet meteen te veel geld uitgeven aan een volledige dakvervanging? Dan kan een dakreparatie wellicht de oplossing zijn. Een medewerker van Meij Dakbedekkingen zal dan eerst uw dak...
Lees verder.

PVC Dakbedekking

PVC Dakwerkzaamheden

Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. de voordelen van kunststoffen op een dak zijn dat er geen brander aan te pas hoeft te komen en dat het milieuvriendelijker is dan bitumineuze dakbedekking.
Lees verder.

Bitumen dakbedekking

Bitumen Dakwerkzaamheden

Bitumen dakbedekking is gemaakt van stevige, waterdichte materialen die jarenlang meegaan. Het is bestand tegen extreme weersomstandigheden en heeft een lange levensduur. Bovendien is bitumen dakbedekking makkelijk te verwerken en eenvoudig te onderhouden.
Lees verder.

Een gratis dakdekker offerte aanvragen in Amsterdam.

Voor ieder soort dakbedekking is er een expert dakdekker. Wij helpen u graag met het vinden van die persoon.